Prodej rodinného domu 144 m², Tuchoraz

12 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k prodeji samostatný, prostorný rodinný dům s krásnou zahradou, na které jsou vedlejší stavby 65m2 a zděná garáž 23m2.

Tento dům se nachází v žádané lokalitě Středočeského kraje - obec Tuchoraz, pouhé 3km jižně od Českého Brodu. Celková užitná plocha domu činí 144 m2 s dispozicí- přízemí domu se nachází: zádveří , hala , kuchyně s jídelnou, pracovna s obývacím pokojem z kterého se vchází na terasu s pergolou, která disponuje výhledem na zahrádku. Dále prostorná koupelna, kde se nachází sprchový kout, vana a toaleta, kde je podlahové vytápění. V přízemí domu, vedle schodiště je vstup do sklepa o výměře 17m2. V prvním patře domu: hala, pracovna s podlahovým vytápěním, samostatná toaleta a celkem tři samostatné pokoje. Celková výměra zahrady 1592m2, vjezdová vrata na elektrický pohon, zastavěná plocha domu a nádvoří činí 531m2. Od roku 2015: stavební úpravy a nástavba rodinného domu. Tento dům má vše, co potřebujete pro pohodlné a bezpečné rodinné bydlení díky kamerovému systému s výstupem na mobil.

Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem a pro příjemné zimní večery, lze využít krbová kamna, která se nachází v obývacím pokoji. V prezentaci uvidíte mimo fotografií, plánků s dispozicí domu, také 3D scan, kde si můžete projít a prohlédnout celou nemovitost. Tento dům se nachází ve staré zástavbě v Tuchorazi, ideální pro procházky do přírody a přitom vše v blízkosti Českého Brodu, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Přímo v obci Tuchoraz: mateřská školka, fotbalové hřiště.
Výborná dostupnost do Prahy autem na Černý Most cca do 30 minut. Vlakové spojení z Českého Brodu do Prahy cca 35 minut.

Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím není vyhotoven, proto uvádíme třídu G.
Ráda Vám poskytnu více informací k této nemovitosti a provedu Vás na osobní prohlídce. Realitní makléřka Monika Vlčková - reality srdcem.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Příjezdy Beton
ID nemovitosti 65
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 1 689 m²
Plocha užitná 144 m²
Plocha zastavěná 97 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

TOP MAKLÉŘKY

Sdílet nemovitost

TOPlist